14 Mart Pi Günü Seminer Etkinliği Gerçekleştirildi
Matematik bölümümüz, 14 Mart Dünya Pi Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, Bursa Uludağ Üniversitesi Matematik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kadri ARSLAN’ı ağırladı.
Prof. Dr. Arslan, gerçekleştirdiği çevrimiçi seminerde "Düzlemsel Eğriler ve Dönel Yüzey Modelleri" konusunu ele aldı. Geometrinin büyüleyici dünyasına dair derinlemesine bilgilerin paylaşıldığı etkinlik, akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla büyük ilgi gördü. Sunumun ardından gerçekleştirilen soru-cevap bölümüyle interaktif bir ortamda tamamlanan seminer, katılımcılara yeni perspektifler kazandırdı.
Değerli katkılarından dolayı Sayın Prof. Dr. Kadri ARSLAN’a ve etkinliğimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm akademisyen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.
Konuşmacı: Prof. Dr. Kadri ARSLAN (https://avesis.uludag.edu.tr/arslan)
